Blanda samman den kondenserade mjölken medlimeskaloch saft. Detta är alltså efterrätten i egen hög person som vi talar om, möt den frusna Key lime pajen med marängtopping
När jag får baka helt fritt utan krav blir det gärna grejer med mörk choklad och bär. Nu är jag alltså på gång att utveckla en tårtmeny med rafflande smakkombinationer
Börja medlemoncurden så den får stå till sig, den går att göra flera dagar i förväg. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
Mörk chokladbotten med vit choklad, limeoch mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Yacónkräm medlimeoch vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
Chokladtårta medLimeCurdoch grädde. När tjejerna kom skålade vi med Hatt et Söner Champagne, Grande Cuvée Extra Brut, en torr men mycket god och frisk Champagne som smakade utmärkt till förrätten som var en klassisk Toast Skagen
Smörj dem rikligt med nötkräm eller nutella. Vispa vispgrädden och klicka den i mandelformarna. Riv daim på bakelserna och ställ gärna in dem i kylen en stund före servering
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Dela med dig av inlägget. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.