Vetedeg700 g vetemjöl [12 dl] 300 g standardmjölk, rumsvarm [3 dl] 120 g strösocker [1,25 dl] 100 g smör, rumsvarmt 1 ägg 10 g salt [1,5 tsk] 30 g kardemummakärnor, stött (2 msk) 30 g jäst, smulad
1 vaniljkräm500
g mjölk 1 vaniljstång 125 g strösocker 120 g äggula 40 g majsstärkelse 50 g smör
hallon- eller chokladsås. hallon- eller chokladsåsKlicka på bilden för att spela klippet. 1Din godaste cheesecake. 1Tandpetare Din godaste cheesecake Valfri topping, t
Bortgöring. Tillsätt saltet, öka hastigheten och knåda degen ytterligare 7 minuter till en seg och elastisk deg. Bortgöring325 g vetemjöl 175 g vatten 10 g havssalt
Gör dig inte av med överblivna plastpåsar och tomma PET-flaskor. Dels för att själva processen med att både göra och och baka med den är så trevlig, spännande rentav
Häll av vattnet och låt potatisen ånga av. Mosa potatisen med en elvisp. När potatisen är mosad, tillsätt den varma gräddmjölken i en tunn stråle under vispning
Börja steka i olja för att den klarar högre värme, tillsätt sedan smör för den goda smaken. Stek i 4-5 minuter per sida på hög medelvärme. 2-3 dl panko (japanskt ströbröd). 2 kycklingfiléer, delade 1 dl vetemjöl 1 ägg 2-3 dl panko (japanskt ströbröd) salt och svartpeppar neutral olja, att steka i
Servera burgarna med dina favorittoppings. Forma 4 ganska tunna burgare och stek eller grilla dem, 1-1,5 min eller tills de fått fin färg på båda sidorna
Lägg dem på bakplåtspapper, snitta dem försiktigt tvärsöver och grädda dem sedan i ugnen i ca 30 minuter för stora baguetter och ca 20 minuter för mindre baguetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.