De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet. Tillsätt strösocker, salt, kardemumman och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna. När degen jäst klart tar du upp och knådar ihop den jag delade den sedan på två
Julkakorna är slut, tiden för att baka lite mer begränsad men en liten mördegskaka tar inte så lång tid och fördelar man ingredienserna lika i två bunkar och smaksätter på olika vis så vips har man två kakor
Koka upp kokosmjölken med vaniljpulver. En "påskfärgad" och läskande god efterrätt. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och rör i dem i den varma kokosmjölken
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Vi rullade ut degen, bredde ut lite av sommarens blåbärssylt på, rev 50 g vit choklad och skal av en liten citron över och rullade ihop innan vi skar 22 skivor som lades i formar. Jäste fick de göra i ca 30 minuter innan de penslades med ett uppvispat ägg och gräddades i 180 grader i ca 12 minuter
Vänd ner rapsoljan ochvaniljyoghurten. Och det är mina tema-veckor som jag har haft. Det kommer bli kanske varannan vecka och ni är alla välkomna att hänga på
Att solen fortsätter stråla ända in på kvällskvisten är underbart men nu får jag och mina röda kinder faktist njuta av den genom köksfönstret för idag har det bakats små hallon ochvanilj cheesecake-muffins ,så vansinnigt goda och läskande efter en dag i solen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.