Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Choklad & banan proteinpannkakor med vanilj & banankräm. Vanilj & banankräm. Saftiga chokladiga pannkakor (använd gärna ännu mer kakao om du gillar choklad) med en fräsch banankräm som passar perfekt ihop med chokladen
Ta av från värmen och mixa ner chokladen. Mormors flädersaft – så gör du den Pannacotta med fläder och vit choklad Ingredienser 4 msk koncentrerad flädersaft 1 msk socker 3 dl grädde 35 g vit choklad 2,5 gelatinblad valfria bär till garnering Gör så här Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 35 g vit choklad
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
5 dl grädde 1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker 100 g vit choklad 2 st gelatinblad. ca 15 g flagad choklad. 100 g vit choklad. 5 dl grädde 1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker. ca 15 g flagad choklad
Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme. I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på
Tillsätt därefter strösocker och vaniljsocker och vispa fluffigt. En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Koka upp grädden tillsammans med vaniljsocker. Tillsätt chokladen bruten i mindre bitar. I detta taget har jag totalt fastnat för pannacotta av olika de slag
Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Toppa pannacottan medjordgubbar, mynta och kaksmulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.