Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Om vaniljkrämen är kall, smält gelatinet och rör ner det när det svalnat av
Denna klassiska tårta har jag aldrig gjort förut och jag hittade lite olika recept på den, både med marängbottnar ochmed halvhårda nötbottnar fyllda med antingen naturell grädde eller blandad med vaniljsås
Hacka nötterna fint och blanda hälften med marsanpulver. Stjälp upp kakan och låt svalna. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Ha över en utav bottnen på en tallrik, bre över grädden, ha på bananerna och toppa med andra botten. Ta bort bakplåtspappret med hjälp utav en stekspade eller spatel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.