Valnötssås. Valnötssås. Dovhjortsfilé. Låt smöret bli gyllenbrynt i en panna och stek filén på medelhög värme i ca 25 minuter, tills innertemperaturen är ca 55 grader
4 Valnötssås 4 dl valnötter 1/2 dl pinjenötter 3/4 dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 tsk salt 1 1/2 dl riven parmesanost 2 dl vispgrädde eller mjölk (3%) Pasta 300 g pasta (strozzapreti eller trofie) 3 msk olivolja riven parmesanost att toppa med Lägg till i inköpslistan
4 Valnötssås 4 dl valnötter 1/2 dl pinjenötter 3/4 dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 tsk salt 1 1/2 dl riven parmesanost 2 dl vispgrädde eller mjölk (3%) Pasta 300 g pasta (strozzapreti eller trofie) 3 msk olivolja riven parmesanost att toppa med Lägg till i inköpslistan
Recept Kyckling i ädelost- och valnötssås175 grader i ugnen 4 kycklingfiléer100 g ädelost, jag hade Kvibille gräddädel50 gram Västerbottenost1/2 dl grovhackade valnötter1 dl grädde1 dl mjölk1 msk vetemjöl1 tsk soja1 tsk torkad timjan1 msk kycklingfondSalt och peppar Lägg den råa kyckling i en ugnsfast form
Blanda valnötssåsen med den nykokta pastan. Dagens middag blev idag ett för mig välanvänt recept från Leila Lindholm, hennes recept på valnötspasta från Toscana
Servera med tomatsås, valnötssås eller gorgonzolasås. Valnötssås. Det är kul att göra sin egen ravioli. Visserligen är det lite pilligt men det blir gudomlikt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.