Varm Vit Chokladmed Vanilj, Karamellsås ochRom. Och om du är sjuk, som jag, så är det helt okej att toppa chokladenmed både vispad grädde och marshmallows
Gjorde bland annat en väldigt god marmelad medchokladochrom i. Med lite ost till är detta helt klockrent och gissa om detta blir min nya favorit när man är sugen på något fram på kvällen
Börja med att smälta smör ochchoklad i vattenbad. Och så i med en skvätt mörk rom. Alla har ett recept på kladdkaka, jag har till ochmed flera stycken här på bloggen
Med det lite oväntade snöovädret idag så bestämde jag mig för att tillbringa dagen i köket och baka och laga mat, och att också testa att göra biscottis – på jobbet har vi flera olika sorter till fikat, men jag hittade ett recept med cognac ochchoklad som såg väldigt gott ut
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. 150 g mörk choklad
Toppa med grädden, chokladsåsenoch marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsåsoch minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.