På inköpslistan förutom det jag behövde till lunchen stod också “middag” vilket kanske var väl utmanande då hungern och jag själv gick hand i hand inne i affären men då en hög med sparris tittade ovarsamt på mig insåg jag att det var dags att ha lite fisk till middag igen
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Servera rödtunganmed såsen, kokt pressad potatis och gärna lite grön sparris. Vi använde oss av rödtunga, stora fina filéer, men vilken plattfisk som helst går att använda, bara filéerna är tillräckligt stora för att rulla ihop till en rullad med lite fyllning inuti
Rödtunga är en perfekt fisk att göra rullader av, här i italienskt stuk. Dela fisken i två delar på längden, bred ut peston på filéerna och dra några varv med pepparkvarnen, rulla ihop och lägg i formen
Blanda ihop grädde, creme fraiche, salt och peppar och blanda med riven ost. =) Hur gör ni med gran. Jag gjorde lågtempererad fläskytterfilé i ugn och så serverade jag en magiskt god rotsellelrigratäng och min enkla rödvinssås till
Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fiskfiléerna med f d skinnsidan nedåt. salt och nymalen vitpeppar. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några blad basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.