Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Mixa pinjenötter, valnötter, ströbröd, vitlök, olivolja, salt och peppar i en hushållsmixer
Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna på medelvärme. Kör pinje- och valnötterna, ströbröd, vitlök, olvolja, salt och peppar i mixer
Enligt receptet skulle det ta max 20 minuter att göra denna rätt. Det stämde inte riktigt, men det var hur som helst en enkel och snabb rätt att tillaga
Tråkigt nog var det redan idag dags för den sista måltiden med Middagsfrids vegetariska kasse. Men det har varit en trevlig vecka med god och fräsch mat och roliga recept
Käkade för nån vecka sen denna valnötspasta och det var mycket gott. För att göra maten lite roligare fräste jag lite grovt hackade champinjoner i vitlök, så hade vi det och smått hackade sockerärtor till
Någonting jag önskar att jag var bättre på är att hänga med lite i vad som händer i världen. Det kan ju göras på många olika sätt, men kanske genom att läsa tidningen oftare eller se nyheterna någon gång då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.