Jag gjorde ett så otroligt gott LCHF bröd häromdagen som jag bara måste dela med mig av. Brödet är jätte enkelt att göra, så himla skönt att slippa jäsning osv som det ju är med ett traditionellt mjölbröd
Gör så här. Om du gör bagels, stoppa ner en tesked i mitten och vrid runt den så det blir ett hål. Forma 6 st bollar med blöta händer och lägg på bakplåtspapper och platta till något (så breda du vill ha)
Men då håller de också högsta kvalitet, de är riktigt feta och sötaktigt krämiga i smaken. Vill Du ha tips på en god, mättande LCHF-frukost, som vi brukar äta mest varje dag, så titta in på Kostrådgivarna
Bäverhojt består av bävergäll och sprit. Man tillverkar det genom att låta könskörteln på bävern ligga o dra i brännvin minst en månad och sedan använder man detta som essens
Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till såntså har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
Ett gott, mörkt, glutenfritt bröd utan krusiduller. Som ni kanske vet vid det här laget så brukar jag oftast baka grova glutenfria formbröd med massor av olika sorters mjöl, bär och frukter
Håll koll mot slutet av tiden då brödet kan börja bli lite mörkt, lägg i så fall ett bakplåtspapper över brödet så att det får grädda klart med det som skydd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.