Smaka ev av med mer ansjovisspad och lite peppar. servera gärna med en god kall öl. Det är mycket helgdagar så här på våren och då måste man ju äta lite extra gott och till valborgsmässoafton bestämde vi oss för en gammal klassikertill förrätt, ansjovisfräs
Vi blev mottagna med champagne o tilltugg. Vilkenmysig Valborg vi hade trots regn o rusk. Jag har på migmin "städrock" från personalshoppingdagenmedGigii Marbella
Äter man det då ute vid en öppen eld så blev det ju klockren mat, varmt, mättande, gott och tillfredställande, så ihopmed det faktum att det var grymt enkelt att göra så förstår jag verkligen att det är populärt
Mixa samman alla ingrediensernaordentligtmedmixerstav så att bananbitarnablir helt finfördelade. Den är bra mot stress, ökar dinuthållighet och stärker både hälsa och fokus
Kvällarna är ändlösa och solen går ner en kort stund utan att ta ljuset medsig. Menyn bestäms utifrån vad som är lämpligt att tillaga på Muurikkan, igrillen eller över elden
Skogens guld tillsammansmed Svensk Oxfilé. Der är bara att njuta av livet. Blanda samman innehålletipotatisenmed löken, dragon, smör och olivoljatill en jämn smet
Okej, då fortsätter vimed projekt " mer färs i Mårtenssons kök" och bjuder er på ett spännande italiensk recept som vi sett hos en rad andra matbloggare
Jag skulle vilja veta lite mer vad som menas med "som vanlig". Jag gör ändå ett medvetet val att äta det helt enkelt för att jag tycker att det smakar gott just då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.