Min blogg har fått vila ett tag, men nu verkar skrivarlusten ha kommit tillbaka. Den där avgörande lilla sparken att komma igång blev när flera stycken efterfrågade receptet på ett bröd jag nyligen lagt ut på Instagram
En perfekt rätt för att ha klart efter brasan på valborgsmässoafton. Nedan finns lite supergoda recept sen är det bara att komplettera med färdigköpt kallskuret och lite inläggningar som man själv tycker är goda
Jag har nog det bästa receptet på vetedeg ever. Bullarna blir saftiga, fina, höga, goda. Receptet kommer från mamma och det är det enda vetedegsrecept som nånsin behövs
Önskar er en riktigt fin Valborgsmässoafton. Lite i sista sekund till ikväll kanske men jag tänkte tipsa om en enkel hallondessert, om inte till idag så kanske de kan vara något och smaska på till helgen
Ha en riktigt underbar Valborgshelg, vad ni än väljer att äta, och hur ni än väljer att fira. Idag är det Valborg, och vi går man ur huse - åtminstone här i Uppsala - för att hälsa våren välkommen
Idag ska ni få ett kanonrecept som ni kan använda är ni vill smaska i er goda bullar men inte har tid för deg som ska jäsa, bakas ut för att sedan jäsa en gång till innan de gräddas
Alternativt uppvuxen med bulle med bulle. Det blir också en bulle med bulle. Nu svär jag i kyrkan, skiter i det blå skåpet, trampar i klaveret och skändar den heligaste av nordvästskånska helgedomar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.