Men, tänker ni nu, är det inte jobbigt att stå och göra egen hela tiden. Det hade varit skönt att kunna skriva att allt är klart, men så är inte fallet
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Salt och peppar. Lägg i pannan med löken och slå över krossade tomater och vattnet
Fräs i smör tills den mjuknar men ännu har spänst och tillsätt balsamvinäger. Denna rätt övervägde jag länge till min halv åtta middag, men jag är glad att jag inte valde den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.