Vad säger ni, är niintresserade av denna typ av inlägg. Omni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade ilite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Stek ägget i en panna och stansa ut en cirkelom du vill vara fancy. Och när vi ändå är inne på ämnet topping (smidig övergång) så kan vi väl prata liteom de här auberginskivornasom jag toppade med ungefär allt jag hittadei kylen
Tillagar man köttet på det sättet blir det dessutommer lättsmält för våra stackars magar. Blanda ihopkryddblandning, chilisås och olja och gnidin köttet runtomkring
Nisom då tänker "hur lätt är det att laga lammstek", kan jag säga. Brukar ni äta lamm till påsk. Jag skulle inte säga att vi brukar det, för jag är likadålig på traditionersom att hålla reda på födelsedagar
Då riskerar du inte att det blirpanikom såsen skitersig och gästerna kommerom en kvart. Jag utgick från detta recept, men anpassade liteutifrån en strikt LCHF somdessutomintevill ha en massa färdiga produkter med skumma innehåll
HÄR köper jag min. 2 dl ljummet vatten2 msk ekologiskäppelcidervinägerofiltrad. 1 pressad lime1 nypa himalayasalt och så tömmer jag 2 kaliumkapslaridrinken. 1 pressad lime. 1 nypa himalayasalt
I våras lovade jag ett recept på örtsalt och här kommer det, egentligen kan du ta vilka kryddor som helst och fylla ut med vilka ätbara gröna blad som helst, du kan också ta i grönsaker och rotsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.