Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men dethär köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
I längden ärdet inte så bra att börja dagen med en bit len citronmarängpaj. Fungerade detmed). Samtidigt finns det ett stort behov för alla somär diabetiker eller som helt enkelt vill njuta av någon kaka men som vill försöka leva sundare och minska på sockerintaget
För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Själv tog jag en sväng i trädgården och samlade ihop lite vitlöksblast som har börjat spira från kvarglömda vitlökar i jorden
Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Vi har viltveckor här på gästgivaregården och detinnebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar
Vad sägs om avokado, ruccola och pumpakärnor. Den här gången hade jag bara i morötter, potatis och lök innan jag kryddade med timjan, peppar och salt samt ringlade över olivolja och stoppade in i ugnen
Ur hälsosynpunkt ärdetdärför absolut befogat att använda mjöl med högre fiberhalt, mer protein och mer näring istället för vanligt vetemjöl somär ett otroligt processat mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.