Tycker själv det är väldigt skoj med VLOGG faktiskt. Det här brödreceptet jag ska bjuda på nu är både ett vackert bröd och så är det väldigt gott också
Den som är det allra minsta förtjust i inlagd gurka och pickles bör genast bege sig ut i grönsakslandet eller till torget och samla på sig grönsaker i stora lass
Mat jag äter vid viktnedgång. 10 januari 2016, 18. 48. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Jag kokar marmelad varje år. Favoriten är Apelsin och wiskymarmeladen men den här också god. Jag gillar ju inte när det är för mycket skal i så den här passar mig fint
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Det har varit väldigt dåligt bloggande här den senaste tiden. Ja, det senaste halvåret kanske. Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar
Då tycker jag det är riktigt gott utan sällskap. Kanske låter som konstiga smakkombinationer för Dig, men själv tycker jag det här är bra tillbehör till en kanna kaffe
Det smidigaste med maskinen tycker jag är ändå att lägga i alla ingredienserna på kvällen, programmera så maskinen startar mitt i natten och att brödet precis är färdiggräddat lagom tills man vaknar till helgfrukosten
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Du kan när som helst sänka temperaturen om du tycker brödet börjar få lite väl mycket färg. Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.