Koka upp mjölken med vaniljstången, vaniljfröna och hälften av sockret. Jag försöker intala mig att det fortfarande är november och det är ju sant, men det är bara några få dagar kvar
Inlägget Höstig risotto med sparris och kantareller dök först upp på theVeganista. Min sambo och blivande make fyllde år för ett tag sen, det måste såklart firas med god mat
Långkokad persikopaj. Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Höstig onsdagspasta med tryffel, kyckling och svamp. Häll upp på serveringsfat och strö över riven ost och salt och peppar och toppa med de sista spenaten som har sparats
Höstig högrevsgryta med kantareller och. Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Vispa samman med ägg, havregrädde och citron. Servera med vaniljglass eller lätt vispad grädde. Häll fyllningen i pajskalet och lägg i de tunt skivade persikorna
Rör snabbt ihop socker och smör, sedan i med de torra ingredienserna och sist i med ägget. Skiva sedan persikorna, inte för tunt, och sprid ut dom i en ugnssäker form
Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. Dessa mjuka,fluffiga och lite spännande flödebollar passar bra som tilltugg
Jag gillar att testa olika smaker och se hur dom går ihop med varandra. Kan tänka mig i huvudet hur dom smakar tillsammans och oftast brukar det sedan också stämma i verkligheten
Savoykål är en kålsort som inte används så ofta, trots att den är både vackeroch god. Det blev mörkt fort ikväll och även om jag njuter av att det är lite ljusare på morgonen har jag svårt att stå ut med mörkret
Pensla flätan med upp vispat ägg och strö över kokos. I år har det varit väldigt dåligt med blåbär i alla fall där jag bor, så det är bra att detta receptet funkar lika bra med frysta blåbär som med färska blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.