Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatteroch placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Här hemma är O och barnen livrädda varje gång jag provar något lite mer avancerat recept, för när det inte blir som jag har tänkt, tappar jag helt greppet
Jag tycker det är för enformigt att sleva i sig en och samma konsistens och smak. Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning
På landet har vi tack och lov kompost. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållningföratt de skall bli använda
För när man väl står där och degen jäst klart ochkompotteninte vill koka ner riktigt så snabbt som en annan vill är det lätt att, som jag, ta bort kompotten från spisen lite för tidigt, vilket medföratt mycket av rabarberkompotten rinner ut när degen senare ska rullas ihop och det blir en himla sörja på bakbordet
Men inte mammas som är de godaste jag vet, ochinte heller mina egna som är de näst godaste. Lägg köttbullarna vartefter du rullar dem på ett skärbräde som du sköljt med kallt vatten så fastnar de inte när de ska lyftas ner i pannan
Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar omatt man ska äta mer av en hel del saker ochinte mindre
Om du har framgångsrikt börjat med lågkolhydratkost, har du åstadkommit en stor förändring i din ämnesomsättning, en som innebär att starta igång mängder med enzymer i kroppen sominte har behövts eller använts under lång tid, flera årtionden i vissa fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.