- Vörtbröd med russin. Tillsätt russinen i degen. Vörtbröd. ERIKAS VÖRTBRÖD (LCHF). Även i år har jag bakat ett eget vörtbröd, lite modifierat jämfört med förra året
Detta recept fick jag av min mor, jag är inget fan av vörtbröd men ska prova nån variant på detta i helgen tänkte jag, blir ju trots allt lite julkänsla med vörtbröd
Vörtbröd. Vörtbröd. Här kommer receptet på det goda vörtbrödet jag gjorde till frukost 1. a advent. Detta kommer jag få baka många gånger fram till jul för de var riktigt gott
Här om veckan så testade jag att göra vörtbröd. Vörtbrödca 12 st8 ägg2 msk sukrin1/2 krm stevia100g smält smör2 dl grädde2 dl kokosmjöl1/2 dl pofiber3 msk fiberhusk1 msk bakpulver2 msk vörtmixVispa ägg och sötning i minst 5 min
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. I lördags hade vi ett par vänner över på en fika och vi pratade lite om mat då och kom just in på vitkålsgratäng
Vill du ha russin i brödet så tillsätter du även dem. 75 g sultanrussin. 75 g sultanrussin. För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.