Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. Nässlor är så otroooooligt näringsrikt, så jag tycker absolut du ska ut och plocka på dig på en gång
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Får bara hoppas att man är sugen på det som bestämts varje dag. Ungefärsåhär blir det. För ni slänger väl inte "ostskalkarna" när det inte går att skära mer av dem
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Nu är jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Färsk lax är aldrig fel och häromdagen gjorde jag denna rätt. jag hade köpt en bit färsk lax som jag lade med skinnsidan uppåt för att kunna fjälla av den helt och hållet
Blir lika glad när slutet av november närmar sig för DÅ ÄNTLIGEN kan jag börja julpyssla. Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men det där med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Koka upp vattnet, (i vattenkokare gärna), blanda i salt o socker o rör om så det löser sig. Ha den avsvalnade lagen i ett kärl (trångt) o se till att det täcker din kyckling
Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept. Eller det Persson-Janssonska köket ska vi kanske säga, för det är ju där vi spenderar en stor del av vår julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.