Garnera med strimlad salladslök, limeklyftor, ärtskott och de rostade sesamfröna. Kryddig smak med inslag av fat, björnbär, lagerblad, skogshallon, örter och körsbär
Spola av dem med kallt vatten och låt dem rinna av. Upprepa med resterande rispapper. Blanda sweet chilisås, vatten, socker, lime, soja, skalad, riven vitlöksklyfta, riven ingefära och majsstärkelse i en kastrull
Dressingen är även perfekt till färska vårrullaroch till dumplings. Förbered resterande grönsaker genom att strimla morot tunt och skiva lökoch paprika
4 4 port ris- eller äggnudlar 2 salladslökar 4 knippmorötter 75 g sockerärtor 1 kruka koriander 1 lime 2 röda spansk peppar 2 msk sesamolja 1 msk fisksås 2 msk skalad, strimlad ingefära 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Blanda fisksås, limeskal, pressad lime, socker, vitlökoch ingefära till en dressing. Smaka av med lite salt och dekorera med koriander och torrostade jordnötter
Strimla paprika, morötter ochpurjolök i tunna skivor. Vegetariska vårrullar. Blanda sedan ner nudlarna med grönsakerna och fräs tillsammans i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.