Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
e dagen och jag mår fortfarande som en trasig och sliten kvinna. Och rösten var ännu sämre. Varför inte låta mig ta några prover och bli undersökt av läkaren
Ser fram emot en skön helg med god mat, någon promenad och kanske en golfrunda. Åt världens godaste snittar förra helgen som jag bara måste tipsa om, smörstekt rostbröd med majonnäs, shiitakesvamp och picklad rödlök
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. Det var meningen att Steve och jag skulle göra något på eftermiddagen men eftersom jag gav Steve ansvaret att hitta på något, vad som helst som inte involverade Clapham Junction eller Putney, så sitter vi hemma ikväll
Till middag blev det helstekt kyckling med rotsaker (potatis, morot, sötpotatis, lök och paprika kryddat med salt, peppar, timjan, vatten och fond, och köpt marinerad hel kyckling), jag tog bara en före-ugnen-bild
Vispa äggen med osten, vänd ner vitlöken, spenaten och peppar. Klicka ut fyra stycken klickar av omelettsmeten, forma till runda små omeletter och stek några minuter på varje sida tills de får fin färg
Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa mig iväg till en matbutik för att köpa en citron. Vit sparris med hollandaise står på dagens påskbord och också också resterna från igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.