Lägg lime och citrongräs i en mixer eller matberedare tillsammans med sockret och istärningarna. Frosta glasen, häll äggvitan på ett tefat, doppa först kanten på och sedan i strösockret
) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Här hittar du ett till recept på dryck från den boken, sockerfritt iste med mynta och citron. Jag njuter istället gärna av smaksatt vatten, bär och örter gör underverk med smaken
Fina minnen från Gun finns lite överallt i våra liv. När vi var hembjudna till Ankis syrra i söndags så bjöds vi på en massa god mat ochdryckoch till fördrinken körde vi lite samarbete med Carina
Fyll på med vin och buljong/vatten löpande och rör. Låt ligga kvar i grytan med lock på. Nu chansar jag ändå på att det är våroch har du tur får du snart tag på svensk sparris från Gotland eller Österlen
Rostad baguette med ärtcrème och skinka. När såsen rundas av med grädde lyfter det ytterligare. DRYCKER. Hacka löken och fräs den i oljan i en kastrull på svag värme ett par minuter
Och testa friskt med annat som kan ge fin färg, vettja. Kaffe, gurkmeja, rödlök och rödkål är bara några av alla smarta sätt att få fin påskfärg på äggen
Han har lagat vårt grillskydd som fått små hål, med blommor utklippta från vaxduk. Kiron är snuvig fortfarande men piggare och ska få gå på skolan (herregud han missar ju så mycket i vår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.