Efter en snurrig dag på jobbet och dagis har vi landat hemma för att koppla av hela familjen. Barnen vände på menyn och startade med lite glass före maten
Servera med en skiva av tex detta goda brödet. I går var jag på visit hos min goa vän Sandra. 1 liten gul lök2,5 dl gräddeca 2-3 dl vatten 1 dl Créam fraiche1/2 dl riven cheddarost 3 msk fin riven parmesan (jag använde färdig riven ur påse)Hönsbuljong, (utan E ämnen helst)Créam fraiche till att klicka i soppan. Koka ihop ca 15 minTillsätt den sista Créam fraiche och smaka av med peppar o salt
se skriver att forskarna nu planerar "för att det potenta ämnet i rabarber [parietin] ska användas för att skapa alternativa behandlingsformer vid cancer
Jag gillar verkligen att använda mig av nya ingredienser i köket och idag välkomnar jag en ny vän. Jag valde idag att göra en form av “pommes” av kålrabbin men nästa gång tänker jag experimentera och göra en kålrabbi-gratäng, det tror jag kan bli riktigt gott
Ps jag vet att alla bilderna är kassa, det är så svårt att fota nu när det inte är sol på kvällarna. Fick den här rätten öppen Lasagne med spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
Det är något av det godaste jag vet och det gör det svårt att välja bort denna delikatess. Mitt val faller i stort sett alla gånger på någon av de hämträtter som innehåller ostronsås, kyckling, chili, paprika och så då thaibasilika, eller bai horapha som thailändarna kallar den
Det blir för dyrt för tillverkarna att använda just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för att det över huvud taget ska likna den produkt som det är tänkt att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.