Vi hade alla ingredienser hemma till en klassisk våffellunch – allt från ingredienser till smeten och tillbehör som hemgjord sylt, spraygrädde, kvarg till färska bär
Bovetevåfflorna serverade jag medjordgubbssylt till barnen (hemmagjord från i somras) och dom andra serverade jag till oss vuxna med gräddfil, räkor och lite stenbitsrom
Vispa samman alla ingredienser och grädda med kokosfett i ett våffeljärn. Dessutom vill jag ju hinna innan ni är trötta på alla våffelbilder som kommer att synas i socialamedier imorgon
Servera med en god sallad. Stek köttfärs ihop med en hackad lök. Skiva löken och stek den mjuk. Krydda med timjan, svartpeppar, citronpeppar, lite curry, cayennepeppar - eller dina favoritkryddor
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten tillsammans med kokosoljan. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.