Supergott med kraftig smak och god textur. Se till att använda en ren buk och du försluter den väl. Den här pickladerödlökenmed chili piggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst
När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök. Bland ingredienserna till lagen i en kastrull och låt koka ihop så att sockret löser sig ordentligt
Skala och skiva rödlöken. Koka upp vatten och rör i socker, salt och ättika. Har du bråttom slår du det varma vattnet över rödlöken, annars låter du lagen svalna innan
Lägg i löken tillsammans med lagerblad och chili, rödbetssaft, lite salt och peppar. Det passar perfekt till brisket (oxbringa), pulled pork och min favorit
Så gott och den blir mildare när den är picklad. Passar till kött, fisk och kyckling. Gör en stor sats för det går åt mycket och håller ett tag i kylen
Hela arbetsdagen imorgon ska jag tillbringa på relativt nybyggda Clarion Hotel Sense med alla kolleger, jag har stora förhoppningar på god mat och gott fika
Skala löken och skär den i tunna båtar. Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Rör tills sockret har löst upp sig och låt sedan lagen svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.