*Det här inlägget är ett samarbete med Matsmart. Jag jobbar ju personligen mycket medatt försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetarisktoch på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
*Det här inlägget är ett samarbete med Matsmart. Jag jobbar ju personligen mycket medatt försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetarisktoch på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Den är dessutom supernyttigmed en färgexplosion av grönsaker i, rikligt mednyttigupphettad tomat ochnyttiga baljväxter och går att göra bådevegetariskoch veganvariant på
Lägg i frukten i mixern och kör ett tag, blanda sedan i mjölken och mixa tills det liknar glass. Solen har stekt på som bara den i helgenoch när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Grädda i ett varmt och smörat våffeljärn. (Om sanningen ska fram åt jag bara två våfflor på det nyttigasättet, Gustafs variant såg så lockande ut och det var min sista semesterdag, så två blev med grädde och sylt – alltså mums det med
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.