Fyllda ostkorgar Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Skagenröra Lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche. Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar, samt eventuellt lite cognac mittkok.expressen.se
Elsas jul - Öjebyröra med kräftor och Västerbottensost Hacka dem sedan grovt och blanda väl med övriga ingredienser. 1 brk kräftstjärtar. 1 dl riven Västerbottensost Elsas Skafferi
Ostkorgar med skaldjursröra toppade med färska räkor Använd en stekpanna med teflon och smält osten på svag värme tills den går ihop. Smaka av med salt, peppar och citron www.koket.se
Förrätt med rom&räkor Du kan göra allt i förväg och bara vänta med att lägga på räkorna, citronen och chipset precis innan servering MILLES.WEBBLOGG.SE -
Räksallad i västerbottenskorg Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Garnera med finhackad gräslök matkarlek.nu
Fiskarhustruns Torskrygg med pressad potatis Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till ericasmeny.blogg.se -
Toast Birger Jarl Krydda med salt, svartpeppar och pressa över några droppar citron. Smaksätt med muskot, salt och peppar receptcentralen.se
Toast Skagen 300 g Räkor med skal. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva. 300 g Räkor med skal mittkok.expressen.se
Räk- och laxkorg Pensla med uppvispat ägg. Blanda med räkor, lax, dill, gräslök och svartpeppar. Servera med t ex ruccolasallad, tomater, gurka och rödlök i skivor Matklubben.nu
Skaldjursrulle Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Rör i dill, räkor och kräftstjärtar, och smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
SILLCOCKTAIL 1. Häll av sillagen och tärna sillen i bitar. 2. Blanda alla ingredienser i en bunke, salta & peppra. 3. Låt stå 1 dygn före servering Abba
Räkbakelser med smördeg Lägg dem på plåt klädd med bakplåtspapper. Dekorera eventuellt varje rundel med lite överbliven deg. Blanda samman allt med majonnäs och curry Hemmets Journal
Krämig lax- och räkgratäng Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt Hemmets Journal
Laxbakelse med kräftor Smaka av med salt. Avsluta med bröd. Täck bakelserna med plast. Täck bakelsernas kanter med hackad dill och gräslök Hemmets Journal
Smördegssnurror med ädelost och timjan! Lägg med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Du behöver (25-30 st). 140 gram ädelost. 1 rulle kyld smördeg Mikaela C -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.