1 smör
till penslingVispa mjöl och vatten till en jämn smet.
1 Vispa
grädden tjock och vänd ner den i smeten.
1 Hetta
upp våffeljärnet. Pensla laggen väl med smält smör till första omgången. Sen behöver den knappast smörjas. Häll på knappt 1 dl smet och grädda våfflorna guldbruna.
1 Lägg
våfflorna var för sig på ett galler. Servera nygräddade.
proteinvåfflor med banan, ägg och keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Så frasvåfflor blev det men jag gjorde en annan variant till mig själv
Lägg de nygräddade våfflorna på galler och servera med sylt, färska bär, grädde eller vaniljglass. Pensla med lite smält matfett så att inte våfflorna fastnar
(Se ) Hen gav mig detta recept som ger frasiga våfflorutan vare sig ägg eller mjölk. Dottern tål inte mjölkprotein och vi har testat otaliga recept på mjölkfria våfflor genom åren
Ta först en sked av de vispade äggvitorna och vispa ner i våffelsmeten med hjälp av ballongvispen. Sen är detta en sådan våffelsmet man så smidigt kan förbereda innan
Dessa våfflor är både ägg och glutenfria. Älskar våfflor men gör det allt för sällan. InläggetÄgg och glutenfria våfflor dök först upp på Victoria Karlsson
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet. Blir ca 6 st våfflor Mitt resultat. 4 ägg. ca 6 st våfflor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.