Men om du inte får tag på det så fungerar det även med vetemjöl special. Det mjöl som ger allra frasigaste botten är Ramlösa Karns Tipo ”OO” på vårvetemjöl
Pensla bröden med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. 11-12dl manitobacream (Ramlösa kvarn). lite manitobacream/mjöl, dela degen i 12st bitar och rulla varje bit till en boll och lägg dem på 2st bakpappersklädda plåtar (6st bröd på varje plåt), platta ut dem med lite mjöl. 11-12dl manitobacream (Ramlösa kvarn)
Dessa Pani Popo som är egentligen från Samoa ön men äts nästan överallt runtomkring (har jag hört) är saftiga och luftiga sötfrallor bakade med kokosmjölk och indränkta i kokos sås
Kvällen före Valborgsmässoafton invigde jag Ramlösa Kvarnmjölet Patisserie från samarbetet med Smakbox med att baka en citronpaj tänkt till lördagen och Valborgsmässoafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.