Nilla's Kitchen. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVispgräddeFärska hallon/blåbärFlorsockerGör såhärSmält smöret och låt det svalna
Idag är det våffeldagen. De bästa våfflorna någonsin är dessa med brynt smör och mineralvatten. Fluffiga och den där lätta smaken av hasselnöt från den brynta smöret
I USA serveras våfflorna inte sällan med enbart en klick smör. Grädda våfflorna i ett våffeljärn. Belgiska våfflor syntes för första gången på världmässan i Bryssel 1958
Igår bjöd mamma på frasiga våfflor med hjortronsylt. Åh så gott. De få gånger jag själv gör våfflor brukar jag fuska med våffelmix, men det är ju hemskt onödigt när det är så här enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.