Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämigalaxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
| Krämig polenta med tryffelolja, parmesan ochsmörstekta champinjoner samt bladspenat. Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Smält smör och blanda med citronsaft – för veganskt, byt smöret mot mjölkfritt smör eller rapsolja. Tillsätt riven parmesanost och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.