Blanda vetemjöl med smöret och tillsätt vatten om det behövs. Börja med att göra pajskalet. Blanda sedan ner turkisk yogurt, keso samt dill och värm upp
| Krämig polenta med tryffelolja, parmesan ochsmörstekta champinjoner samt bladspenat. Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Den här majssoppan görs på ett kick och innehåller något krämigt, något knaprigt, något sött, något salt och lite värmande sting - helt perfekt på alla sätt och vis
AllmäntBrödBrödtipsChokladEfterrätterFrukostGlassGlutenfrittGodisGrötHemma hos migHur bra som helstIphone momentsKnäckebröd & KexKorvbrödKrispiga kakorLunchMejerifrittMellanmålMiddagMjuka kakorOkategoriseradePajPannkakor & våfflorPizzaProteinbarRaw-foodSalladSåserSharing the loveSmoothies & DryckerSockerfrittSuperfoodTräningUtan äggUtan nötterVegansktVegetariskt
Pssst lingon-rödlökschutneyn är MITT alldeles egna hoppkok och det hittar ni i inlägget före detta…. Servera till ett gott potatismos och de andra tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.