Västerbottenostsill och ett sent glöggtips!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Västerbottenostsill
  • 1 burk 5-minuters sill á 420 g 1 dl majonnäs
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1½ dl västerbottenost, riven
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 nypa cayennepeppar
  • Salt och svartpeppar eller rosépeppar (mortlad)
  • Låt sillen rinna av i en sil och dela den sedan i gaffelbitar.
  • Rör ihop övriga ingredienser och blanda försiktigt ner sillen.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Låt sillinläggningen stå några timmar innan serveringen så att smakerna får mogna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.