Jag serverar denna tillmittvanliga salladslass, men äter du den som en gryta är det gott med något mos till som till exempel ett rotsellerimos eller ett blomkålsmos
Denna värmande och krämigakikärtsgrytamed kokosmjölk och brysselkål var precis vad som behövdes denna mörka onsdag då vi vaknade upp med vetskapen om att Trump blir USA
Servera som den är, eller tillsammansmedris om du är sugen på det. Vi fortsätter på det värmande och söder-inspirerade temat, nu när snön ligger på marken och allt
Från morgon till kväll spenderade jag den medmin bästa vän som giftesig. Jag hade själv ett väldigt enkelt bröllop så det var jättekul att få vara med om ett sån här riktigtfin och välplanerad dag
Å andra sidan, om man jämför hur kokböcker och rätter var upplagda förr kan jag tycka att det går till överstyr medminimalistiska upplägg och droppar av sås
Har viinget annat för oss kan vialltid bekämpa sly. Idag drog vi björksly i padocken, slingantill värmepumpen går under ridbanan så en björkskog just där är ingen bra idé
Som sagt så gjorde jag den ute på grillenidag och skillnaden mot att göra den inne är att istället för att fräsa lök och sedan tillsättavinet och musslorna i kastrullen så gjorde jag det ialuminiumformar på grillen
Jag köpte medmig både Salami, Prosciutto, Pecorino och Parmesanost. Iblandslinker jag in på Lidl och handlar då jag tycker dom har literoligtsortiment då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.