Ramen en japansk nudelsoppa med kinesiskt ursprung. Det finns en mängd olika varianter i Japan beroende på geografiskt läge, men merparten delas in baserat på två kategorier, själva buljongen samt typen av nudlar som används
Smokey Chicken Gumbo på mitt vis, 6 portioner1 sötpotatis, tärnad220 g strutschorizo100 g kalkonbacon3 kycklingbröstfiléer i bitar1 msk torkad oregano1 tsk koriander, malen1 tsk spiskummin, malen2 krm cayennpeppar1,5 dl rött vin2 msk tomatpuré1 msk worcestershiresås2 msk färskpressad citronsaft4 dl majs (jag tog fryst, extra söt)5 dl vatten från sötpotatiskoketnymalen svartpepparsaltfärsk korianderKoka sötpotatisen i saltat vatten tills den är halvmjuk. Smokey Chicken Gumbo på mitt vis, 6 portioner
Jag har länge varit sugen på att testlaga s k ”Chickensoup” som förekommer i flera filmer, tv-serier etc och som folk tycks äta för jämnan när de blir förkylda
Gradually pour in the chicken broth, stirring constantly, until all has been added. Next, add the rice, chicken, salt, curry powder, mustard powder, parsley, ground black pepper, almonds and sherry
Add chicken. 6 cups low-sodium chicken broth. 1 1/2 cups shredded cooked chicken. Preparation. In a large saucepan set over medium-high heat, bring the broth to a boil
Chicken noodle soup. •Skär och bryn kycklingen. •Hacka grönsakerna och fräs med kycklingen. •Fyll på med vatten tills det täcker kycklingen och grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.