Det är dessutom fullproppat med socker, smör och vetemjöl. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans
Jag tänkte att jag även skulle ha riven lime i min kola med jag kom på – preciiiis när jag började hälla upp smeten i formen – att jag glömde ha i det gröna skalet så det får bli en annan gång
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans medkanelstängeroch nejlikor vilket gav drinken en hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Servera med sylt, grädde, creme fraiche eller varför inte kesella. Under tiden första gräddningen pågår blandar du socker, kaneloch finhackade hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.