Zeinas kalla bearnaise crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig Svt
Bearnaisesmör 2 msk finhackad schalottenlök. 3 msk vitvinsvinäger samt 2 msk vatten. 2 krm salt. 1 krm vitpeppar. 2 msk torkad dragon receptfavoriter.se
Chimichurri 2 dl finhackad bladpersilja. 1 dl olivolja. 0,5 dl citronsaft. 1 finhackad schalottenlök. 1 vitlök. salt, peppar, chiliflakes1 www.landleyskok.se
Bakad fetaost med tomat och oliver Baka mitt i ugnen på 200° i ca 15-17 min eller lägg formen på grillen i ca 15-20 min. ca 15-17 min eller. ca 15-20 min R Zeinas Kitchen
Sagolik lökpaj med ädelost 1. Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen i matberedare. Plasta in och låt vila i kyl minst 15 minuter Svt
Lyxig tryffeldipp med krispiga chips10,5-0,75 dl riven parmesan. 1Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja www.koket.se
Aioli på minuten 1. Lägg samtliga ingredienser i en mixerbägare. Det är viktigt att de har samma temperatur, annars kan såsen spricka Svt
Beamajo - Mattias Larssons recept 1dragon- och persiljestjälkar. 1Reduktion1 schalottenlök 3 msk vitvinsvinäger 3 msk vatten dragon- och persiljestjälkarBörja med reduktionen www.koket.se
Rostad blomkålsdip Till topping kan du välja till exempel pumpa-, sesam- och solrosfrö och rostade nötter. Rosta gyllene, det tar 15-20 minuter Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.