Världens bästa rawfoodpaj
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 5 dl mandelmjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • 8 dl soltorkade tomater (blötlagda)
  • ½ tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 5 dl cashewnötter
  • 7 dl riven Västerbottenost
  • 1 dl vatten
  • 3/4 tsk salt
  • 5 dl grovt hackade valnötter
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater (blötlagda)
  • 7 dl finhackad ruccola
  • 4 msk finhackad purjolök eller gräslök
  •  
  • Dekoration
  • Svarta oliver
  • Körsbärstomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.