och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
Arbeta igenom degen på bakbordet och kavla/platta ut till en tunn rektangel. Nja, jag ställer mig nog tveksam till det, även om vissa försöker få oss att tro det
Jag gör en sorts "mojitosyrup" som man sedan bara blandar med sodavatten. Det är lätt att tro på det när man sörplar en iskall mojito en varm sommardag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.