färska basilikablad. Låt citronmeliss vara med och ge smak istället för att bara vara det där toppskottet för prydnad som ibland dessutom endast plockas bort (synd på sådana goda små blad)
Hittade en video på hur man kan spritsa en sån här ros på youtube. Mitt första försök tyckte jag liknade mer en pion än en ros, men fin tyckte jag att den blev iallafall
Panko är ett asiatiskt ströbröd som är superkrispigt och ger en härlig yta. Smeten kan tyckas vara i kladdigaste laget men med blöta fingrar går det supersnabbt att forma biffar, vända dem i panko och sedan steka
Gröna blad är naturens egna specialplåster. – Nästan alla gröna blad och skott så här års är fulla av stärkande och läkande ämnen, säger Marie-Louise Eklöf, örtterapeut i Stockholm
God morgon eller förmiddag kanske. Beror väl på om man varit uppe ett tag eller är nyvaken. Jag försöker njuta så mycket som möjligt av att sitta hemma och plugga nu
Tänk vad lite saker kan skapa spännade sinnen att hoppa till av glädje. Tomat, permesan, timjan, vitlök och ett litet rivjärn tillsammans med mjukt bröd ihop med ett brödjärn
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
400 g djupfryst bladspenat (inte hackad spenat). 400 g djupfryst bladspenat (inte hackad spenat). Vegetarisk lasagne gjord på zucchini istället för pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.