Ja, då var "vardagen" igång igen. Vädret är himla trist här i Göteborg men jag ska nog ut och gå en promenad iallafall, vet ju att jag blir så mycket piggare av det
I vardagen när det finns ett eller två fiskblock i frysen gör jag den snabbt och enkelt, medans jag till en bjudning köper lite "finare" färsk fisk och dekorera den med räkor eller kräftor, men basen är alltid den samma, vispgrädde och apelsin i såsen
Välkommen mars månad. Hoppas att du vill komma med sol och värme och kanske en liten doft av vår. Andra chansen idag och busungarna är laddade till tusen
Sådär, då var vi tillbaka till vardagochrutiner igen. Jag och Signe är vakna och tittar på nyhetsmorgon tillsammans (Signe berättar allt spännande hon drömt inatt
Idag bjussar jag på ett recept som jag älskar och som har legat och väntat på att skrivas in. Så roligt att se deltagarnas utveckling och hur modiga de är
Redan april och fortfarande har vi underbara vårdagar här hos oss. I helgen åt vi mycket gott och en utav efterrätterna var en smarrig cheesecake med smak av Oreo
Jag bryter av lyxmaten med ett bra vardagsrecept, någon måtta får det ju lov att vara. Hade ett gäng kycklingfileér och inga idéer och inte så mycket hemma i kylskåpet och var alldeles för lat för att ge mig ut till affären
Om några veckor ska mina elever få ha provsmakning av ostar och då ska de lektionen innan få baka knäckebröd, grissinipinnar och cantuccini som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.