Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vi åt våra brysslar till revbenen vi hade till middag i söndags och de passade väldigt bra ihop. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och smörj med lite smör. Nu ska jag slänga mig raklång i soffan dels för att jag har en mycket ilsken ansiktsnerv och dels för att jag har varit på ett mindre roligt läkarbesök, men mer om det en annan dag, nu mot soffan
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Middagen började vi med att dela på ett fat med tortillachips med guacamole, ostdip och salsa som vi sköljde ner med varsin margarita ochden var verkligen hur god som helst
”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata påmed ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
Jag planerade min jul genom att redan innan hetsen började att jag skulle bestämma mig för VAD jag kunde äta och vad jag absolut inte skulle befatta migmed
Sen åt jag blåbären med mjölk i den tallriken, jag tyckte alltid att det var så festligt när farmor hällde på mjölken över blåbären, det var som den lyxigaste frukost man kunde tänka sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.