Fram till hit kan du förbereda och jag gjorde så att jag frös in dem då jag fått det som tips för att de lättare skall gå att tillaga perfekt med en rinnig kärna
Så jag fyllde halva plåten meddulchedeleche (kokad kondenserad mjölk) ochtoppademed havssalt. Vispa det mjuka smöret med sockret, med elvisp eller i assistent, tills det blir fluffigt och smidigt
Anki fick en idé om att baka maränger, något som aldrig lyckats tidigare pga vår gamla dåliga ugn, sen täcka marängerna medgrädde, jordgubbaroch sån där kolasås som vi läst om i flera andra bloggar
Lingon och tranbär hade bidragit med mer syrlighet, men dekändes inte riktigt rätt till citron. När jag skulle servera efterrätten, klickade jag helt enkelt på en rejäl matsked med dulce deleche på varje panna cotta
Pensla bullarna med uppvispat ägg och garnera medgrovhackade pecannötter. Jag älskar den klassiska kanel- eller kardemummabullen men igår testade jag att göra karlsbaderbullar fyllda meddulchedeleche
Rör ner dulchedelechenoch rör med en handvisp tills allt löst sig. Ta bort etiketten från burken medkondenserade mjölken och lägg i en kastrull med vatten
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar och dulce deleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Toppa med mycket jordgubbaroch en liten liten söt oreokaka. Tip top då man har ont om tid och ska fixa en dessert, som var fallet med Jacob's Creek eventet i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.