Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken
Det ska bli roligt och skönt med lediga dagar där man inte kan fixa hemma och stå i. Vi alla hjälps åt med maten så vi ska fixa sås till varmrätten samt snittar
Ta fisken och lägg på tallriken med kokos, vänd runt flundran så du får kokos på båda sidorna. Servera till exempel med rostade rotfrukter och några skivor citron
Krydda laxen med salt och citronpeppar. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Servera laxen med kokt potatis, romsås, broccoli och citronklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.