Skala och skiva potatis ochlök i tunna skivor. Varva medlökskivorna. Pressa i vitlök. Stapla skivorna och ställ dem i formen med sidan upp (tvärtom en vanlig potatisgratäng)
E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. Pressa vitlöksklyftornaoch blanda med smör & rapsoljan. Den större mängden smör & rapsolja behövs nödvändigtvis inte men vi tar den när vi vill ha lite extra smält vitlökssmör att ösa potatisarna med vid servering
Vi har valt att ha i Apetina Salladsostmedröd peppar och chili. Smörj eventuellt din ugnsform och börja lägg i potatis, morot, champinjoner, salladsostoch bladspenat i formen
Häll av vattnet och krydda med kryddorna och oljan. Häll därefter på ströbrödet. 1½ dl ströbröd. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter. Lägg över på en smord form och ugnsbaka i 200 grader i ca 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.