Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Receptet till levainbrödet kommer ifrån bloggen Pain de Martin och är långt och lite krångligt men har man tid så ska man absolut ge sig på att testa det eftersom det blir så otroligt gott
"Egentligenär det världens enklaste grej. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Igår kom sommaren åter, det där man pratar om som högsommarvärme i alla fall. Vi tillbringade dagen på en nästan vindstilla sjö tillsammans med mina föräldrar och klev innanför dörren hemma först efter sju
Jag brukar passa på, när min sambo inte är hemma, att laga mat som hon verkligen hatar. Och visst behöver man lite gammal hederlig fulmat lite då och då för att inte tröttna på att laga "bra mat"
Det är alltid uppskattat. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det är inte dumt med gästvänliga grannar när man snickrar på en frigga. -)Världens sötaste Bojan. -) Tack snälla T för fikat och hav överseende med de kattokiga grannarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.