Nötdoftande, kolasmakande, bärnstensfärgat, bryntsmör. När smöret gått från gult till bärnstensfärgatoch det har bildats bruna partiklar i det tar du av det från värmen och häller över det i en skål
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bäroch lönnsirap. När du har en slät smet utan klumpar är det bara att grädda dina våfflor i ett hett belgiskt våffeljärn
Det är våffeldagen på söndag och ta då tid att göra några våfflor, varför inte till brunchen kanske. Grädda sedan våfflorna i ett varmt våffeljärn tills de blir gyllenbruna
Grädda våfflorna gyllenbruna. Rör i smöroch vatten. Pensla på lite smör mellan varje våffla. Toppa våfflan med vaniljglass, kolasås, färska bäroch hackad daim
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.