Istället för sylt och grädde gillar jag att servera lite matigarevåfflor. Servera med svart eller röd rom, creme fraiche eller gräddfil, avokadoochräkor
Testade att göra lchf våfflor idag medmandelmjöl , ochjovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet. Blir ca 6 st våfflorMitt resultat. 2 dl mandelmjöl. 1 msk fiberhusk. ca 6 st våfflor
Grädda våfflorna tills dem är gyllenbruna och frasiga. Tänk även på att smörja järnet medsmältsmör innan du gräddar ochsmörj även mellan varje färdig gräddad våffla
Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Frasiga blev de kanske inte men vansinnigt goda. Tänk på att smeten innehåller bakpulver så fyll endast halva våffeljärnet medsmet
I vår familj äter vi oftavåfflor, så det blir nog inte glädjeyra när jag plockarfram laggen idag. Men jag är inte sen med att följa traditioner, så länge det involverar sylt och grädde, i varje fall
hahah Deras önskan var att få våfflor till mellanmål. När kidsen ber omnågotsommannormalt inte ger dem på veckodagaroch verkligen vill lyxa till det lite, vem är jag att säga nej då
På helgerna lyxar vi ofta till det medvåfflor eller amerikanskapannkakor till lunch. Som vanligt en massamysochgodmat, menockså en del fixande här hemmaochfamiljegympa på Frikis med lilltjejen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.