Smaka av med citronsaft och kryddor. Vispa i oljan droppvis i ägg- och vinägerblandningen, när det börjar tjockna kan man hälla i en tunn stråle under vispning
Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Underbar kaffe- och Kahluaglass. När man har ätit förrätt, varmrätt och det är dags för efterrätten, så är den lagom frusen
H tyckte det var så mysigt med trerätters att hon undrade ifall vi inte kunde ha det varje dag. Men jag har nått svagt minne av att mor- och/eller farföräldrarna ofta åt något litet efter middagen också
Här har jag bakat in fläskfilé i smördeg med en svampröra à la Wellington. Skär bort lite av degen i kortändarna så att du har ungefär fem cm på varje sida - det beror lite på hur lång din köttbit är hur mycket du behöver skära bort
Blanda alla ingredienser till röran och smaka av med svartpeppar. Igår hade vi lite vänner över på middag och den här räkröran serverade vi till förrätt
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
grön ärtcréme med kräftstjärtar. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
sik-. Lägg upp värstingröran på brödet och garnera med stjärtar och rom. lax-. gädd- eller annan rom. ca 1 hg finhackad kallrökt (helst regnbågs-) lax. 4 msk löj-
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.